Наразі Смілянський почуває себе нормально та дотримується рекомендацій лікарів. Про це гендиректор Укрпошти повідомив на сторінці у фейсбуці.

Читайте також Коронавірус у ЗСУ: понад сотня інфікованих

Тепер я теж у статистиці пацієнтів з COVID-19. У мене є COVID, але я його поб'ю. У нас багато планів на майбутнє і навіть коронавірус їх не зупинить,
– заявив Смілянський.

Після прибуття з-за кордону він про всяк випадок пішов на самоізоляцію. Поки результат тесту на коронавірус не покаже негативний результат, Смілянський планує працювати дистанційно.


Ігор Смілянський захворів на коронавірус / Фото зі сторінки у Фейсбуці Смілянського

Хто ще зараз хворіє на коронавірус

  • 29 вересня про позитивний тест на коронавірус повідомив п'ятий Президент України Петро Порошенко. У нього – двостороннє запалення легень та погіршився стан крові. Наразі Порошенко перебуває у лікарні.
  • Про зараження коронавірусом повідомила глава партії "Голос" Кіра Рудик. У неї висока температура. Усі інші симптоми, за словами політкині, схожі на грип.
  • Вдруге на коронавірус захворіла депутатка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич. Вперше вона потребувала кисневої терапії, однак цього разу сподівається, що хвороба пройде в легшій формі.