Відповідну інформацію повідомила у фейсбуці юридична компанія "Міллер", яка представляє інтереси Лероса.

Важливо Разумков оголосив про виключення Лероса з фракції "Слуга народу"

Відомо, що кримінальне провадження відкрили 25 серпня на підставі ухвали Печерського районного суду Києва за скаргою представника громадської організації "Рада ветеранів АТО". У цій організації припустили, що депутат ухилився від сплати податків. Допит має відбутися 8 вересня о 10:00.

Що відомо про Гео Лероса

  • Гео Лерос – це народний депутат, який потрапив до Ради у складі партії "Слуга народу". Певний час він був позаштатним радником Володимира Зеленського.
  • 1 вересня Гео Лероса виключили з фракції "Слуга народу". Це сталося після того, як Лерос на засіданні парламенту вкотре розкритикував діяльність керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.
  • Він наголосив, що сьогодні Україна "рухається у прірву", немає жодної стратегії розвитку держави. Нардеп підкреслив, що саме Єрмак телефоном роздає вказівки, на кого відкривати справи, кого призначати на державні посади та кого звільняти.
  • Лерос також гостро розкритикував Володимира Зеленського за кадрову політику, за невиконання виборчих обіцянок і зазначив, що "саме ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили всю Україну".

Скандальна промова Гео Лероса: дивіться відео