Про аварію, яка буцімто трапилася з Гонтаревою у Лондоні, ми знаємо виключно з її слів, зазначив Дмитро Гнап у коментарі 24 каналу.

До слова: Гонтарева в лікарні у Лондоні: з'явилось фото і відео

Сьогодні з'явилося відео з лікарняного ліжка, але не було жодних відео з місця інциденту. Ми знаємо, що британська поліція працює ефективніше, ніж українська. Тим не менш, правоохоронці не робили жодних заяв щодо буцімто умисного нападу на Гонтареву,
– зазначив журналіст.

Гонтарева у лікарні
Валерія гонтарева у лікарні / фото: "Новове время"

За його словами, ексочільниця Національного банку зацікавлена у тому, щоб будучи навіть прикутою до лікарняного ліжка, будь що не повертатися до України. Так само у нього викликає підозри те, що не було опубліковане відео з камер спостереження з паркінгу, де стояло авто невістки Гонтаревої.

Авто невістки Гонтаревої після пожежі: дивіться фото

Він підкреслив, що хотілося б співчувати Валерії Гонтаревій та її рідним, але в колишньої очільниці НБУ є серйозний мотив не повертатися до України.

Цікаво: Всі знали, чия це машина: охоронець про підпал авто невістки Гонтаревої

"Усі зараз обговорюють, що там трапилося з Гонтаревою та її рідними. Натомість ми не питаємо, чому вона не хоче повертатися до України, щоб давати свідчення у справі про розкрадання 2 мільярдів гривень аграрного фонду", – наголосив Дмитро Гнап.

Він підкреслив, що сама Гонтарева зараз мала б бути задоволеною, що більшість журналістів зараз обговорюють саме інциденти за її участі, а не справи, у яких вона мала б свідчити в Україні.

Що відомо про "напади" на Гонтареву і її невістку?30 серпня стало відомо, що Валерію Гонтареву у Лондоні збило авто. Сама ексочільниця НБУ у коментарях низці видань заявила, що це трапилося на пішохідному переході, а наслідком ДТП стали переломи кісток стопи.

Згодом, у ніч на 5 вересня, у Києві облили бензином та спалили авто невістки колишньої очільниці Національного банку. До слова, власницю авто теж звуть Валерією Гонтаревою, а її свекруха заявила, що це – атака на її сім'ю та спроба фізичного знищення.