Про це повідомила прес-служба компанії.

Від тепер всі користувачі пошукової системи Google матимуть змогу відвідати оперні театри. Компанія випустила нову віртуальну подорож, до якої ввійшли 5 навідоміших театрів України. Щоб створити довершену картину, було залучено понад 300 панорамних фотографій у форматі 360 градусів.

"Оперні театри України" – це віртуальна подорож, яка дає можливість ознайомитися з унікальною архітектурою оперних театрів України, зазирнути за лаштунки, відчути дух і атмосферу театру і навіть побувати в тих місцях, які зазвичай закриті для відвідувачів,
– зазначили представники компанії.

Поціновувачі театрального мистецтва зможуть віртуально відвідати Національний академічний театр опери та балету України імені Тараса Шевченка, Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської, Одеський національний академічний театр опери та балету, Київський національний академічний театр оперети.

Читайте також: Інженер Google показав, як можна стежити за людиною через камеру в iPhone

Для того, щоб розпочати віртуальну подорож, користувач Google повинен обрати один із театрів, після чого люди зможуть користуватись навігацією та слухати записані коментарі щодо історії, невідомих фактів та цікавих театральних історій. Голосовий супровід здійснюватиметься одною з трьох мов – українською, російською або англійською.