Овен

Представникам цього знаку астрологи обіцяють хороший рік, вихід з екзистенціальних криз та загальну прихильність оточуючих. Відтак, народний депутат Олег Барна може полегшено зітхнути – цьогорічна чорна смуга, під час якої йому регулярно роздавали стусани найрізноманітніші люди і навіть один трамвай – лишилася позаду. Далі, якщо вірити зіркам, на нього чекають виключно сприятливі умови для роботи та руху вперед. Аби рух був активнішим та успішнішим, краще зосередитися на позитивних емоціях.

Читайте також: Східний гороскоп на 2018 рік Жовтого Собаки

Астрологи також зазначають, що ближче до другої половини року Овнам варто влаштувати собі міні-відпустку, щоб перезавантажитися, змити весь негатив, отриманий за 2018 рік. Тому будемо вірити, що політичні прогнози виправдаються і дозволять реалізуватися прогнозам астрологічним, а секретар РНБО Олександр Турчинов, скоріше за все, матиме можливість трохи розслабитись – і окрім захисту інтересів держави подумати ще й про себе.

Телець

Астрологи кажуть, що у 2018 році найкоротший шлях до успіху Тільців лежить через налагодження стосунків із найнесподіванішими людьми та ставку на командну роботу навіть із тими, з ким спілкування здається неможливим. Це означає, що два таких яскравих тільця української політики, як Надія Савченко та Ірина Фаріон (практично троянський і золотий тільці української політики), зможуть утворити дуже незвичний тандем та плідно попрацювати над… Над чим саме може працювати ця фантастична команда, точно передбачити складно.

Але астрологи запевняють: успіх точно буде, особливо у фінансовому плані. Також ви будете багато працювати. Окрім того, Тільцям радять більше орієнтуватися на власну інтуїцію, ніж на прописні поради оточуючих, та проявляти більше любові та захоплення собою: дозволяти собі маленькі приємні дрібнички, гарну сукню, нову зачіску або стильні експерименти у мейкапі.

Близнюки

Близнюкам у 2018 році буде складно. Не тому, що щось заважатиме розвитку, а тому, що поява величезних кар’єрних перспектив стане чималим випробуванням для їхніх внутрішніх ресурсів. Тому астрологи радять шукати альтернативні шляхи поповнення внутрішніх запасів власною енергії.

Можемо очікувати, що з урахуванням вище викладеного, лідер СПУ Ілля Кива, якому також обіцяють велику кількість спілкування із людьми та багато публічних активностей, пов’язаних із професійним ростом, у 2018 році матиме ще ефектніший образ.

Рак

Ракам обіцяють спокійний та мирний 2018 рік, який не даватиме жодних приводів проявляти агресію. І якщо мер Києва Віталій Кичко, який давно завершив свою спортивну кар’єру, такому прогнозу потішиться, то для народного депутата Володимира Парасюка це буде проблема – приводів продемонструвати свій коронний удар ногою у нього виникне.

Читайте також: Гороскоп на 2018 рік Жовтого Собаки: чого очікувати всім знакам Зодіаку

Тим більше, що астрологи обіцяють: якщо Раки зосередяться на сім’ї та любові, то успіх у роботі і бізнесі підтягнеться сам собою.

Лев

Левам для реалізації всіх своїх бажань та досягнення поставлених цілей доведеться зайняти у 2018 році оборонні позиції. Це означає, що ніяких авантюр і ризикованих започаткувань краще не задумувати. Якщо кум російського президента Віктор Медведчук та депутат Вадим Рабінович будуть стримуватися від авантюрних махінацій, то можна сміливо говорити, що це піде на користь не лише їм, а й усій українській політиці.

Окрім того, представникам цього знаку астрологи радять більше працювати над собою та ставитися до свого оточення з повагою, що забезпечить гармонію у своєму власному світі, яка поступово допоможе навести лад і у житті оточуючих. Відтак, мер Львова Андрій Садовий у 2018 році нарешті зможе отримати шанс на вирішення проблеми львівського сміття – короткий рецепт реалізації цієї мети зорі йому вже підказали.

Діва

2018 рік для Дів виявиться цілком рядовим, без яскравих змін та потрясінь, тому вони матимуть чимало можливостей поекспериментувати зі своїми талантами аби краще проявити себе. Син Арсенія Авакова Олексій – спокійно може скористатися повернутим закордонним паспортом та знятим електронним браслетом, звільнена екс-мер Слов'янська Неля Штепа – вигадати собі черговий захоплюючий образ, а нардеп Сергій Лещенко – зробити ремонт.

Окрім того, зірки радять Дівам обережніше працювати з грошима та зберігати здоровий глузд всупереч постійному бажанню отримати більше. Тому цілком можливо, що Ринат Ахметов надумає змінити формулу "Роттердам+", аби не так "паливно" отримувати з неї надмірний прибуток. Зорі кажуть – то всім піде на користь.

Терези

Терезам обіцяють напружений рік, наповнений подорожами та постійним навчанням. Астрологи також попереджають, що Петро Порошенко у 2018 році буде вимушений постійно витрачати забагато енергії для балансування між зрадою і перемогою, а у якийсь момент з’ясувати, що партнери відкриваються для нього із неочікуваної сторони. На жаль, йдеться про партнерів із переговорів у нормандському форматі чи про партнерів із внутрішнього управління країною – зорі не уточнюють.

У будь-якому випадку, астрологи кажуть, що зміни у роботі будуть, тому всі сили треба кидати на швидке і оперативне вирішення проблем, більше уваги звертати на власні мрії та реалізовувати більше своїх бажань. Хоча, здається, протягом останніх років Петро Олексійович собі у цьому не так уже і часто відмовляв.

Скорпіон

У 2018 року Скорпіонам радять ставити чіткі цілі та уникати ризикованих ситуацій. Причому астрологи попереджають, що уникати небезпеку варто заради того, аби кинути всі сили на головний фронт роботи скорпіонів у новому році – романтичний. Тому що головне для Скорпіонів у новому році – генерувати любов. Наскільки реально це буде для головних супергероїв української політики Зоряна і Шкіряка – дізнаємось протягом найближчих 12 місяців. У якості бонусу, астрологи задля швидшого досягнення цілей, радять і нашим супергероям, і всім Скорпіонам взагалі постійно говорити собі, що вони сильні і неперевершені, адже так і є насправді.

Стрілець

Стрільцям астрологи обіцяють різке загострення лідерських здібностей, що допоможе їм вийти на новий рівень в роботі і бізнесі та перемогти у будь-яких сутичках. Головне, як кажуть зорі, зосередитись на довготривалому плануванні, вибирати правильне оточення і не боятися залучати підтримку близьких людей. Особливо – у ситуаціях безвихідних.

З урахуванням того, що ключовими Стрільцями української політики є Михеїл Саакашвілі та генпрокурор Юрій Луценко, кожному з яких астрологи обіцяють свої маленькі перемоги над супротивниками – на Україну чекає цікавий та насичений рік. Головне, аби у країни вистачило сил витримати ці зодіакальні з’ясування стосунків.

Козеріг

У 2018 році на Козерогів чекають потужні, але приємні емоційні хвилювання, пов'язані з кар'єрою, а також фінансовий успіх. Взагалі, у новому році зорі будуть стовідсотково прихильними до представників цього знаку. Відтак перед головою МВС Арсеном Аваковим та прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом відкриваються практично необмежені перспективи для професійної реалізації себе.

Окрім того, астрологи кажуть, що значною мірою успіх Козерогів буде пов'язаний із їхньою готовністю вийти за рамки зони комфорту. Наскільки готовим для цього є, скажімо, нардеп Дмитро Добкін – дізнаємось вже під час найближчого засідання парламенту.

Водолій

В цілому, 2018 рік буде для Водоліїв вдалим, але на їхній успіх впливатиме дуже багато факторів. Тому спікер парламенту Андрій Парубій та головна жінка Третього тисячоліття Ірина Луценко мають запастися терпінням, накопичити трохи сил і позбавитися всіх страхів – тоді вони зможуть із новою силою розкрити всі свої таланти та продемонструвати усю потужність власної харизми.

Риби

Головною причиною марної витрати енергії для Риб у 2018 році стануть борги і шкідливі звички. Тому астрологи радять їх позбутися якомога швидше. Окрім того, астрологи додають, для Риб 2018 рік стане вкрай сприятливим для медичних оглядів, початку дієт, відмов від шкідливої їжі та інших приємностей для власного організму. Чому не може не порадіти відсторонений глава Фіскальної служби Роман Насіров, здоров’я якого у 2017 році було сильно підірвано.

Окрім того, Рибам астрологи радять задля покращення продуктивності на роботі зосередитись на власному домі та створенні у ньому затишку і комфорту. Знову ж таки, це чудова нагода для Насірова потішити себе новими стильними ковдрами.