У зв’язку з цим кандидат у Президенти вимагає відставки Василя Грицака. Про це Гриценко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Я їм не вірю вимагаю відставки голови СБУ!", підкреслив політик.

Він розповів, що змушений був скасувати сплановану і вже анонсовану на 13 березня зустріч з маріупольцями через те, що СБУ оголосила на цей і наступний дні найвищий "червоний" рівень терористичної загрози та ввела в дію відповідні обмеження.

"Закон, на який СБУ посилається у своєму повідомленні, дає абсолютно чітке визначення: "червоний", найвищий, реальний, рівень терористичної загрози вводиться "у разі вчинення терористичного акту". Не в очікуванні у разі вчинення, так і тільки так вимагає Закон!", наголошує Гриценко.

Кандидат у Президенти додає при цьому, що жодного повідомлення про вчинення теракту в Маріуполі не було, а у випадку дійсної загрози СБУ повинна вводити "червоний" рівень негайно, а не відкладати на декілька днів.

"СБУ дає терористам цілих дві доби щоб замести сліди? При цій мародерській владі й постійних провокаціях СБУ ще з липня я вже нічому не здивуюся. Тому не вірю. Тому й вимагаю відставки голови СБУ!", підкреслив Гриценко.