Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Читайте також: Руки на кермо: Аваков пропонує більше прав поліцейським

Він доручив підготувати проект до другого читання, врахувавши зауваження народних депутатів, і сформувати остаточний кошторис на наступний рік. Також прем'єр подякував тим фракціям, які у вівторок, 14 листопада, голосували за бюджет у першому читанні, передає кореспондентка 24 Каналу у прямому ефірі.

Це (ухвалення бюджету – 24) буде чи не вперше абсолютно прогнозовано та якісно. Це дасть можливість всім адаптувати свою роботу, починаючи з 1 січня 2018 року,
– зазначив Гройсман.

Прем'єр висловив сподівання, що цьогоріч бюджет ухвалять до 10 грудня.

На засідання Кабімну сьогодні, 15 листопада, також прийшла заступниця голови комітету з питань житлово-комунальних послуг Олена Бабак. Вона закликала урядовців звернути увагу на питання енергоефективності при розподілі коштів, а також збільшити фінансування цієї сфери з 400 мільйонів гривень до більш ніж 1 мільярда гривень.

Читайте також: Чи припинять олігархи наживатися з українців на комунальних тарифах

Відзвітував на засіданні і голова "Укравтодору" Славомір Новак. Він похвалився відремонтованими дорогами та зазначив, що наступного року робота продовжиться, бо у бюджеті на це передбачено вдвічі більше коштів, ніж минулоріч. Поки ж "Укравтодор" починає готуватись до зими. За словами Новака, агентство на 70% забезпечене матеріалами на зиму, наприклад, піском, сіллю та паливом. А от зі спецтехнікою "ситуація жахлива". Міністр інфраструктури звернувся до міністра оборони, аби останній надав списану військову техніку, яку вже не використовують. Бо, мовляв, вона точно краща, ніж "автодорівська".