Про це повідомляє Харків LIVE на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Слідчий експеримент із Зайцевою зняли на відео

"Патрульними поліцейськими був зупинений начальник відділу по ДТП СУ ГУНП в Харківській області Мовчан Микола Іванович у підозрі, що він знаходиться в стані алкогольного сп'яніння", – йдеться у повідомленні.

На місці зупинки Мовчан відмовився проходити тест на драгері, тому поліцейські доставили його в наркологічний диспансер для аналізу на наявність алкоголю в крові. Після проведення огляду, виявилося, що в крові правоохоронця було 0.2 проміле – це максимально допустима норма наявності алкоголю в крові.

Саме ця людина є начальником відділу, який розслідує страшне ДТП на Сумській за участю Зайцевої та Дронова. Начальники такого рівня повинні подавати приклад своїм підлеглим і взагалі не вживати алкоголю за кермом, адже вони охороняють закон,
– наголошують журналісти.


Посвідчення полковника поліції Мовчана Миколи Івановича

Нагадаємо, 18 жовтня у Харкові Lexus в'їхав у натовп людей. 5 людей загинули на місці, 6 доставили в лікарню, а 26 жовтня померла ще одна постраждала в ДТП дівчина. Ймовірною винуватицею аварії виявилась 20-річна Олена Зайцева, яка була за кермом Lexus.