Про це голова САП сказав 30 березня на брифінгу.

"Я не хочу зараз вангувати, але те, що зараз відбувається, та шкода, яка буде заподіяна антикорупційній боротьбі – час це покаже і ви будете бачити це самі. Єдине, чого я хотів, і єдине, чого хочуть мої прокурори, – це достатня доказова база. І коли ми замість достатньої доказової бази чуємо лише гучні вислови, гучні прізвища і апріорі звинувачення у злочинах, я з такою позицією погодитись не можу", – заявив Холодницький.

Читайте також: Стало відомо, у чому звинувачують голову САП Назара Холодницького

"Прочитавши, щоправда ще не до кінця, інтерв’ю (Ситника), яке дуже синхронно вийшло, я дуже здивований тими коментарями, які давав директор НАБУ Артем Ситник. Питання наших відносин були завжди питаннями відносин в рамках КПК. Тільки-но прокурор погоджував підозру, він був хороший. Але тільки-но прокурор починав питати про докази, він відразу ставав зі старої системи, якимось не таким, яким його вигідно бачити", – розповів Холодницький.

Він також наголосив, що вимагатиме від слідства повної доказової бази.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко звернувся до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів з поданням щодо звільнення Холодницького.