Відповідаючи на потреби споживачів друкувати великі об`єми за менші кошти, в HP створили окремий модельний ряд багатофункціональних пристроїв HP DeskJet GT із системою безперервної подачі чорнила, яка обладнана системою захисту від проливань.

Особливості лінійки

Наразі серія DeskJet GT представлена двома моделями: HP DeskJet GT 5810 та 5820. Головна особливість обох пристроїв – це вбудована система безперервної подачі чорнила, що забезпечує ресурс до 8000 сторінок при кольоровому та до 5000 сторінок чорно-білого друку. Таке рішення дозволяє поєднати бездоганний результат від використання оригінальних чорнил HP з низькими витратами на друк.

Система безперервної подачі чорнила та можливості друку

Конструкція HP DeskJet серії GT передбачає чотири резервуари для наповнення чорнилами пурпурного, блакитного, жовтого та чорного кольорів. Самі резервуари прозорі, це дуже зручно, щоб оцінити, скільки приблизно лишилось чорнил.

Пристрої НР обладнані системою заправки із захистом від проливання. Фактично це означає, що чорно-червоно-жовто-сині руки та стіл після заправки принтера у минулому, навіть, якщо баночки із чорнилами будуть необачно перевернуті або впадуть зі столу на підлогу. На верхній кришці розміщено наочну інструкцію зі встановлення банок з чорнилом. Це дозволяє у разі нагальної потреби доливати чорнила під час друку навіть непідготовленим користувачам.

Оригінальні чорнила HP забезпечують високу чіткість зображення та насичені кольори. З багатофункціональними пристроями HP DeskJet GT ви легко можете друкувати листівки, фотографії без полів та інші документи у високій якості.

HP DeskJet серії GT створені для використання вдома та домашньому офісі, для тих, кому потрібні чималі обсяги гарантовано якісного друку, наприклад, дизайнерам, фрілансерам, власникам мікробізнесу, викладачами, студентам, учням.

Технічні характеристики

Пристрої 3-в-1 підтримують друк, сканування та копіювання, обладнанні процесором з частотою 360 МГц, портом USB 2.0 та символьним кольоровим дисплеєм.

Головна відмінність HP DeskJet GT 5810 та 5820 – остання модель має вбудований бездротовий модуль Wi-Fi. Завдяки цьому пристрій у повному обсязі підтримує всі необхідні технології: друк при прямому підключенні до мобільних пристроїв по Wi-Fi Direct, сканування з одночасним збереженням до хмарного сховища чи відправкою електронною поштою. Швидкість при чорно-білому друці становить 8 сторінок на хвилину і 5 сторінок на хвилину при кольоровому.

БФП забезпечують друк без полів для документів формату А4. Багатофункціональні пристрої HP DeskJet GT 5810 та 5820 вже доступні для замовлення у авторизованих партнерів HP, в онлайн-магазинах та роздрібних мережах.