24 канал повідомляв, що 2 жовтня під час одного з голосувань у парламенті журналіст телеканалу 1+1 Ігор Колтунов помітив, як Барна одночасно натискав на кнопки за пультами трьох своїх колег. Помітивши "кнопкодавство", журналіст зробив зауваження нардепу, і почув у відповідь нецензурну лайку.

Дивіться також: "Що за ї**нута": Москаль емоційно вилаявся на Супрун через ліки від кору (відео)

"Всім привіт, хлопці! Вчора в будівлі Верховної Ради України один з народних обранців, депутат на прізвище Барна, послав на три літери журналіста. Так і сказав – іди на...", – нагадав Зеленський.

Шоумен висловив переконання, що в особі цього журналіста народний обранець послав на три літери всіх представників медіа.

Тому я думаю, що буде справедливо, що я від усіх медіа – з повторним посланням. На три літери я не можу послати людину, тому що це просто непристойно, і потім, я думаю, що ви, хлопці, всі там не поміститеся. А ось ми знайшли для вас тепле, затишне, надійне місце. Тому – ідіть у ср*ку!,
– заявив Зеленський.

Після цих слів він звернувся із "посланням до звичайних людей": "Хлопці, якщо у вас є що сказати ось цим товаришам, підтримайте наш челендж. Ось він...". Зробивши свій заклик, комік показав напис #ідітьусраку.