Тимошенко вчергове заявила про перемогу "Батьківщини" на виборах в ОТГ, що пройшли 29 жовтня. Результат "сердечників" Юлія Володимирівна вважає свідченням того, що Петро Порошенко не має жодних шансів на переобрання. Збоку це видається чимось середнім між самонавіюванням та небезпечними ілюзіями на політичну тему, пише Євген Магда на сайті Bereza Today.

Читайте також: Маніпуляції політиків: хто і навіщо зомбує українців

Лідер "Батьківщини" – досвідчений політик, тому не забула висловитися і про "кандидата від олігархії", у якому нескладно впізнати Святослава Вакарчука. Зрозуміло, що на думку Тимошенко, йому довіряти не можна у жодному разі, адже він спроможний перетягнути у неї частину електорату.

Кому можна довіряти, Тимошенко теж повідомила, запевнивши, що має покроковий план виходу України з кризи. Звісно, його Юлія Володимирівна мала у 2010 та 2014 роках, проте не склалося.

Багато політиків проколюються на дрібницях. Твердження Тимошенко, що її родина живе на 25-30 тисяч гривень на місяць, схоже, розраховані на її ядерний електорат, який вірить "нашій Юлі" беззастережно та віддано. На жаль, лідер "Батьківщини", політик з 20-річним досвідом перебування у коридорах влади та непростими поворотами долі, ігнорує очевидний факт: навіть в умовах непростих випробувань далеко не всі громадяни страждають на амнезію.

Втім, за великим рахунком, у Тимошенко нема іншого варіанту, як демонструвати беззастережну впевненість у власній непогрішимості та політичному успіху, адже майбутні президентські вибори, за великим рахунком, останній для неї шанс прийти до влади.

Читайте також: Хто з політиків вже задекларував намір позмагатися за президентське крісло: список