Політична діяльність Лукашенка є мудрою та успішною. Про це лідер Чечні написав у своєму телеграм-каналі "Kadyrov_95".

Зверніть увагу Показав нагороди: командир полку Кадирова зізнався, що воював на Донбасі

"Деякі сили хочуть зруйнувати мир у Білорусі"

За словами Кадирова, саме під керівництвом Лукашенка Білорусь стала однією з найбільш стабільних та розвинутих країн на пострадянському просторі. Однак, на думку глави Чечні, не всі цінують такі прекрасні результати, а "деякі сили" і взагалі хочуть зруйнувати мир у Білорусі.

Кадиров нагадав білорусам про війни у Чечні

Кадиров наголосив, що такі дії і загалом гасла, як правило, призводять до кровопролиття і занепаду країни. Лідер Чечні згадав, що його народ добре знає, до яких страждань призводить війна. Чеченці пережили дві війни, які забрали життя сотень тисяч людей.

Я прошу народ Білорусі підтримати в ці важкі дні свого президента і дати відсіч силам, які зацікавлені у внутрішньому розколі братньої нам держави,
– наголосив Кадиров.

Лідер Чечні також подякував Лукашенку за зміцнення братніх стосунків між білорусами та чеченцями. Також він побажав президенту Білорусі міцного здоров'я та довгих років життя.

Що відбулося в день народження Лукашенка

  • 30 серпня президенту Білорусі виповнилося 66 років.
  • Військові комісаріати Гомельської області привітали Лукашенка трикратним "Ура!" та словами "З днем народження, батя".
  • Білоруські протестувальники провели в цей день у Мінську Марш миру і незалежності. У Марші взяли участь понад 200 тисяч людей.
  • Білоруські жінки принесли до Будинку уряду гарбузи та заспівали пісню про "старого діда".
  • До мінського палацу Лукашенка активісти принесли чорну труну.
  • У Києві під білоруським посольством відбулася акція "День народження диктатора". Активісти принесли Лукашенку символічні подарунки: букет колючого терену з чорною стрічкою, а також шматок бруківки та російський прапор.