Відповідні укази про звільнення та призначення опублікував Офіс Президента України.

До теми: Зеленський призначив низку керівників СБУ: перелік

Зокрема, Володимир Зеленський підписав укази про звільнення:

Водночас новим заступником голови СБУ став Володимир Горбенко, а колишньому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному дісталися посади першого заступника та начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України.

Хто такий Дмитро Нескоромний?

Нескоромний до лютого 2017 року працював на посаді заступника начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю в СБУ. Входив в команду колишнього начальника "К" і першого заступника голови СБУ Віктора Трепака, якого кандидат у президенти Анатолій Гриценко мав намір призначити главою СБУ в разі своєї перемоги.

Нескоромний брав участь в затриманні "діамантових прокурорів" – заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця та заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимира Шапакіна. Через це в результаті з СБУ звільнили Трепака, а 27 лютого 2017 – новий начальник управління "К" Павло Демчина звільнив самого Нескоромного.