Про це заявив заступник Голови правління банку, IT-директор Дмитро Дубілет.

З тих пір, як почалася війна, наш банк пережив сім інформаційних атак. Будь-який інший банк не пережив би будь-яку з них. Але остання атака, яка розпочалася тиждень тому, була найважчою. Кожен день ми оновлювали рекорди за кількістю коштів, виданих клієнтам в банкоматах і відділеннях. До речі, в суботу, коли паніка почала потроху спадати, контрольний постріл зробив "Інтер" у вечірньому випуску новин: "У понеділок "Приватбанк" призупинить всі платежі! Втім, ми не отримали ні підтвердження, ні спростування цієї інформації від прес-служби банку". Думаю, для журналістів "Інтера" уготовано окреме місце в пеклі (від прес-служби пекла я спростування не отримав). Власне, рішення про добровільну і мирну передачу банку у володіння державі було прийнято рівно в той момент, коли ми зрозуміли, що цю інформаційну атаку ми можемо не пережити, і що під загрозою можуть опинитися наші клієнти,
– написав Дмитро Дубілет.

Читайте також: Гройсман розповів, скільки українців могли втратити кошти через проблеми "Приватбанку"

Перший заступник Голови правління банку Олег Гороховський зазначив, що за останній тиждень, коли розпочалась паніка навколо банку, банкоматами та у відділеннях видавалося до 2 мільярдів гривень щодня. При тому, що в попередні рекорди в пікові дні ця позначка не доходила і до 1,5 мільярда гривень.

Нагадаємо, увечері 18 грудня Кабмін на спеціальному засіданні ухвалив рішення щодо передачі "Приватбанку" у стовідсоткову власність держави.

У НБУ та Мінфіні розповіли про подальшу долю банку.

Не виключається, що невдовзі держава продасть фінустанову.