Про спілкування з Коломойським заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко розповів в інтерв'ю Олесі Бацман, повідомляє 24 канал.

Читайте також Потрібен постійний діалог центральної влади з місцевою, – заступник голови Офісу Президента

Я взагалі не якийсь його близький друг, товариш чи бізнес-партнер. Так, писали, що я (людина Коломойського – 24 канал). Але ми, напевно, уже не спілкувалися більше ніж пів року,
– наголосив Тимошенко.

Та уточнив, що не було жодної розмови. "Так склалося. А на які теми нам спілкуватися?" – додав він.

Тимошенко зазначив також, що не було конфлікту чи конкретної ситуації, після якої їхнє спілкування обірвалося, "просто так життя складається". "Ми не зідзвонюємося з ним і не перетинаємося", – підсумував заступник глави ОП.

Завершив він словами, що "не любить сумувати за дзвінками о 02:00 чи 03:00, навіть якщо це Ігор Валерійович телефонує".

Що відомо про Кирила Тимошенка та його зв'язок з Коломойським

  • Родом з Дніпра, йому 31 рік. Навчався у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара (спеціальність "правознавство").
  • Працював спортивним журналістом, а також продюсером низки продакшн-студій, зокрема "07 Продакшн" та "Мамас Фільм Продакшн".
  • Заснував агентство Goodmedia, яке надає послуги в теле- та кіновиробництві, PR, організації заходів.
  • У 2014 році на телеканалі "1+1" вийшов фільм виробництва Goodmedia "Битва за Дніпро". Коломойський, який тоді очолював Дніпропетровську обласної ради, взяв участь у зйомках.
  • ЗМІ писали, що в команду Офісу Президента Тимошенка привів його ексглава Андрій Богдан, який раніше був адвокатом Коломойського.