Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Читайте також: Довкола популярного перевізника розгорівся мовний скандал

Відповідне завдання Кличко доручив Департаменту транспортної інфраструктури КМДА разом з Державною службою України з безпеки на транспорті.

"Трагедія, яка сталася в суботу на Героїв Дніпра, де маршрутка на зупинці громадського транспорту вбила двох людей, вимагає від нас жорстких дій. Я доручив перевірити наявність ліцензій у всіх приватних перевізників, маршрутки яких працюють в Києві, та технічний стан цих транспортних засобів", – заявив мер столиці

Окрім того, він доручив перевірити наскільки умовам ліцензій відповідають умови роботи водіїв, їх професійний стаж та контроль стану здоров'я водіїв, які виїжджають на маршрути і перевозять пасажирів.

Я переконаний, усі безвідповідальні і недобросовісні перевізники мають бути позбавлені ліцензій. Ми не можемо наражати пасажирів на небезпеку, і ті перевізники, які не дотримуються стандартів роботи, підуть з ринку перевезень,
– наголосив Кличко.

Також Віталій Кличко доручив перевірити і стандарти роботи та технічний стан комунальних маршруток.

Нагадаємо, 4 листопада, внаслідок наїзду маршрутки неподалік від станції метро "Героїв Дніпра" у Києві загинуло подружжя.