Спонсорський договір між ексклюзивними представниками компанії Cooper&Hunter в Україні та "Сокiл Київ", про всебічну підтримку команди, було підписано у Києві, 6 листопада 2020 року, а вже наступного дня команда вийшла на лід, у рамках чемпіонату Української хокейної ліги.

Надалі, логотип C&H буде прикрашати форму гравців "Сокола". Наразі, чемпіонат проходить без присутності фанатів, та вони матимуть можливість підтримати улюблену команду, переглядаючи ТБ та інтернет-трансляцію.

Окрім фінансових вкладень, ми передбачаємо досить велику програму популяризації хокею та здорового способу життя через рекламу, шляхом залучення відомих хокеїстів,
– відзначив Сергій Козик, представник "Cooper&Hunter" в Україні.

Умови спонсорства поширюються на 2020 – 2021 сезон, та будуть переглянуті із розширеною програмою співпраці у наступному сезоні.

Cooper&Hunter відомий своєю підтримкою хокею у різних країнах світу. Зокрема, вже три роки поспіль, C&H є офіційним спонсором команди НХЛ Florida Panthers (США). Також, Cooper&Hunter був спонсором чемпіонатів світу з хокею, в різних вікових категоріях, що проходили в Україні у 2017 та 2019 роках.

Гарячі емоції та холодний лід – ось що емоційно поєднує хокей та компанію-виробника сучасного, високотехнологічного кліматичного обладнання Cooper&Hunter.

Довідка:
З більш ніж 20-річним досвідом роботи, у галузі кондиціонування повітря та вентиляції, компанія Cooper&Hunter є провідним гравцем і лідером цього ринку. Продукція під брендом Cooper&Hunter експортується в більш ніж 50 країн світу, та компанія щороку швидко збільшує обсяги експорту кліматичного обладнання: кондиціонерів, теплових насосів, зволожувачів, осушувачів, очищувачів повітря і т.д., завойовуючи нових прихильників.