Так, Клітіна побувала в ефірі телеканалу "Апостроф TV" на програмі "Все по бєспрєдєлу". Відповідаючи на запитання ведучої, чому за 3 дні Клітіна змінила свою позицію і погодилася прийти в студію, політикиня назвала телеканал "медійним смітником". При цьому Клітіна не змогла сказати, на якому саме каналі перебуває, свідчить відповідний відеозапис.

Читайте також Справжні чи силіконові: Олександра Клітіна зробила зізнання про свої груди

Заява Клітіної про телеканал

"Я працювала в космічному агентстві, і вони мене просили не приходити. Тому що вони вважають ваш телеканал медійним смітником. Так вони мені сказали. Вибачте, цитую. Буду говорити вам правду. Прессекретар космічного агентства сказала, що ваш канал – це смітник", – заявила Клітіна.

Як називається ваш канал? Так скажіть, як ваш канал називається... Я не знаю, де я перебуваю. В прямому ефірі. Давайте, хайпаніть,
– додала політикиня.

Дивіться відео з Клітіною на телеканалі "Апостроф TV":

Заява Клітіної про члени

Ще в одному телеінтерв'ю Клітіна заявила, що депутати думають тільки "про члени".

Вони вважають мене повією. Нехай сміються. Це я з них сміюся з цих депутатів, які думають тільки про члени... якісь, блін, вибачте, частини тіла,
– сказала політикиня.

Читайте також Олександра Клітіна створює свою партію: біографія чиновниці, яку звільнили після інтим-скандалу

Вона також заявила, що не є "політичною проституткою", бо не має спонсорів.

"Я сама – Олександра Клітіна – проти цих політичних проститутів", – наголосила політикиня.

Дивіться відео, де Клітіна розповідає про своє ставлення до депутатів:

Що відомо про партію Клітіної

  • 30 червня вдягнена у відвертий купальник Клітіна заявила, що створює партію "Україна проти корупції". За її словами, причина такого кроку – "на цих ідіотів у штанях точно надії немає", а мета політсили – "розібратися нарешті з цими політичними проститутами".
  • Своє звернення саме в купальнику Клітіна пояснила тим, що чоловіки в Україні мають звикати, що красива жінка може водночас бути і рішучою, і розумною.

Що відомо про інтим-скандал з Клітіною

  • Восени 2019 року нардеп Антон Поляков опублікував фрагмент розмови нардепів від "Слуги народу". У розмові була згадка про те, що начебто Клітіна отримала свою посаду в Мінінфраструктури через ліжко.
  • Невдовзі пранкер Джокер запитав у Клітіної, чи зможе вона "потягнути міністерство", тому що "Владом (міністром інфраструктури Криклієм – 24 канал) не задоволений Вова". Клітіна відповіла, що змогла б і розкритикувала міністра інфраструктури.
  • Після цього Криклій ініціював звільнення Клітіної через падіння довіри до чиновниці.