Які кадрові зміни можуть відбутися в ОП

Так, Кирила Тимошенка можуть підвищити до першого заступника. Про це повідомляє видання НВ із посиланням на свої джерела.

Важливо Солідний автопарк з Porshe і BMW та мільйонний дохід: що задекларував Кирило Тимошенко

А от Юлію Ковалів може очікувати звільнення. Також без посади може лишитися перший заступник глави ОП Сергій Трофімов. Чутки про його звільнення з'явилися через складні стосунки з головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком. У відповідь на це Трофімов заявив що оцінити роботу та звільнити його може лише президент, а не радники при ОП.

А от колишнього міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова планують "повернути в команду президента Володимира Зеленського". Його майбутня посада наразі не розсекречена.

Що відомо про Тимофія Милованова

  • Політик у 2015 році став членом Міжнародної академічної ради KSE та заступником редактора академічного журналу "Review of Economic Design". З 2016 року – член Ради Національного банку України та заступник голови Ради НБУ.
  • Також Милованов є співзасновником аналітичної платформи VoxUkraine, що об'єднує групу глобальних економістів.
  • За плечима Милованов має чималий викладацький досвід. Він був викладачем в Університеті Бонна, Університеті штату Пенсильванія, Пенсильванському університеті та Університеті Піттсбурга.
  • З серпня 2019 до квітня 2020 року працював міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
  • Милованов заявив, що не проти повернутись в політику. Однак зараз працює в Київській школі економіки й має там певні зобов'язання.