Вже у своєму другому поєдинку футболіст відзначився дебютним голом вразивши у товариському матчі ворота збірної Румунії. Нині без Євгена уявити збірну України уже просто не можливо, та не лише завдяки своїм діям на полі Коноплянка став справжнім символом синьо-жовтої команди. Вільно почуваючись перед об’єктивами Коноплянка не відмовляє собі у можливості покепкувати чи то над журналістом, чи над партнерами по команді. Євген навіть взявся розширювати умовний словник футбольної термінології.

Відтак саме Коноплянка безапеляційно застовпив за собою звання найвеселішого футболіста збірної України, принаймні якщо йдеться про поведінку так би мовити на людях. Можливо навіть не бажаючи того Євген став своєрідним зв’язковим між національною збірною та її вболівальниками, невпинно покращуючи імідж команди.

Та звісно усі дотепи півзахисника не мали б жодного ефекту, як би він не зумів закохати у себе фанів роботою безпосередньо на полі. Євген уже встиг забити 8 голів та віддати ще більше результативних передач і все ще продовжує удосконалюватися.

Коноплянка - безумовно є одним з тих людей що вселяє у серця вболівальників тверду надію на те що ця збірна України ще не сказала свого останнього слова на міжнародній арені.