Нардеп від "Слуги народу" Мовчан інфікувався COVID-19: що відомо

Про це парламентар написав у фейсбуці. За словами Мовчана, про те, що він підхопив коронавірус, свідчить позитивний результат тесту.

Зверніть увагу Від коронавірусу помер Анатолій Федорчук – чинний мер Борисполя й головний претендент на посаду

"Слуга народу" додав, що до хвороби могла привести велика кількість зустрічей, які він провів до та після місцевих виборів 25 жовтня.

Майже завжди користувався масками та іншими засобами особистого захисту. Втім, вірус це не дуже переконало. Бережіть себе, друзі!
– зауважив Мовчан

Щоправда, як він зараз почувається, нардеп не повідомив

До теми Садовий отримав ще один негативний тест на коронавірус після інфікування дружини

Хто з українських політиків раніше хворів на коронавірус

  • Крім того, позитивні тести на COVID-19 здали позафракційна нардепка Ганна Скороход, "слуги народу" Роман Грищук, Данило Гетманцев і Жан Беленюк, а також очільниця партії "Голос" Кіра Рудик.
  • Першим депутатом, який захворів на коронавірус, був член депутатської групи "Довіра" Сергій Шахов. Це відбулося ще на початку пандемії в березні 2020 року.
  • Коронавірус пережила і перша леді України Олена Зеленська. ЇЇ довелося госпіталізувати з двосторонньою пневмонією середнього ступеня важкості.
  • Крім того, інфікувалися щонайменше двоє співробітників ОПУ. Зокрема, хворобу підтвердили у заступників очільника органу Андрія Єрмака – Юлії Ковалів і Андрія Смирнова. У самого Єрмака та президента Зеленського коронавірус не виявили: вони почуваються добре.