Докладніше про інцидент

ДТП сталася уночі проти 31 серпня на кільцевій розв'язці біля автовокзалу. Про це повідомляє місцевий ресурс Vijesti.

До речі У Криму чоловік без водійських прав в'їхав у натовп дітлахів: 4-річна дівчинка загинула

У поліції журналістам розповіли, що кілька людей зазнали поранень. Зокрема, серйозно постраждав один чоловік. Загалом потребували госпіталізації три людини. Інших потерпілих з легкими тілесними пошкодженнями відправили додому.

Після того, як машина врізалася в натовп, решта групи намагалася влаштувати самосуд. Однак правоохоронці завадили подальшим заворушенням.

Наразі розслідування інциденту триває. Крім того, поліція охороняє місце події, сюди ще мав приїхати прокурор.

Зверніть увагу Чорногорія несподівано заявила, що хоче покращити стосунки з Росією

Результати виборів до парламенту Чорногорії

  • За даними екзитполів, перемагає опозиція. Коаліції "За майбутнє Чорногорії" та "Мир – наша нація" разом претендують на більше ніж на 45% голосів
  • Правляча Демократична партія соціалістів, зі свого боку, набирає приблизно 35%.
  • Лідер блоку "За майбутнє Чорногорії" Здравко Крівокапіч вже заявив про зміну влади в країні, відзначивши, що "30-річний режим упав".
  • Він повідомив, що готовий до об'єднання з іншими опозиційними партіями, щоб сформувати новий експертний уряд. Водночас політик висловив надію на швидку відставку президента Міло Джукановича, зазначивши, що не бажає з ним співпрацювати.
  • Натомість президент Чорногорії заявив, що поки не визнає поразку своєї партії, та закликав дочекатися офіційних результатів виборів.