Ключове у зеленому салаті – це різноманіття

Зелень – від укропу, петрушки та руколи до мангольду, щавлю та м'яти. І чим більше темної зелені – тим краще.

Зверніть увагу! Тренди в харчуванні у 2020 році: прогнози

Обов'язкова якісна і смачна рослинна олія холодного відтиску. Варіюйте: оливкова, кунжутна, лляна.

Не забудьте про різноманітні спеції. І це не біла сіль і чорний перець, а дивіться ширше: якщо перець, то білий і червоний, рожевий і чорний, суха гірчиця зернами , насіння кропу, фенхель, лемонграс, куркума, сухий імбир, якщо вже сіль вкінці кінців – то гімалайська рожева і чорна, морська fleur de sel та кристалічна мальдонська, часникова і конопляна.

Далі – насіння, щоразу не менше 5 видів: кунжут білий і чорний , льон золотий і коричневий, чіа, сонях, гарбуз, конопля.

Додайте авокадо – для густоти соусу, лимонний фреш – для приємної кислинки, рідку спіруліну – для здоров'я судин, клітин та антиейджингу.

Я не люблю і не буду готувати довго. Я не буду витрачати свій час на приготування. Але я вмію за 5 хв зробити смачним і максимально насиченим користю все, до чого торкаюся.