Лукашенко зазначив, що це його останній президентський термін. Про це в інтерв'ю порталу TUT.by розповів один з учасників зустрічі в СІЗО – координатор опозиційного штабу Віктора Бабарика Юрій Воскресенський.

Читайте також Порвуть на шматки: Лукашенко почав залякувати своїх прихильників

За словами опозиціонера, Лукашенко втомився від президентства, відтак дав обіцянку більше не брати участь в президентських виборах у Білорусі.

Він пообіцяв всім учасникам круглого столу, що наївся президентства, що це його останній термін. "Даю вам слово, хлопці",
– сказав чинний самопроголошений президент Білорусі.

Юрій Воскресенський також пригадав, що Лукашенко вважає, що будував Білорусь так, як це бачив. І тому не вважає, що робив щось погано.

Крім цього, сам звільнений з СІЗО член опозиції відзначив, що вірить обіцянці Лукашенко. "Все-таки в мене диплом антикризового керівника, я відчуваю такі моменти", – додав він.

Зустріч Лукашенка з представниками опозиції в СІЗО: що відомо

  • Самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко 10 жовтня прибув до СІЗО КДБ. Там він провів зустріч з ув'язненими опозиціонерами.
  • Серед них був і Віктор Бабарико, якого вважали одним з головних суперників Лукашенка на президентських виборах 2020 року.
  • Згодом стало відомо, що Лукашенко випустив з СІЗО під домашній арешт двох опозиціонерів: координатора опозиційного штабу Віктора Бабарика бізнесмена Юрія Воскресенського і директор IT-компанії PandaDoc Дмитра Рабцевіча.