Опозиціонерка підкреслила, що народ вже ніколи не повірить тим, хто посмів підняти на нього руку і відібрати голос. Про це вона сказала у відеозверненні, повідомляє 24 канал.

Важливо Примножуйте солідарність, – Тихановська звернулася до учасників Маршу народовладдя

Тихановська наголосила, що у влади Лукашенка "нічого не вийде". А люди, які б'ють білоруських протестувальників, на її думку, не гідні зватися білорусами. Натомість опозиціонерка зазначила, що білоруси – герої.

Вона подякувала протестувальникам за мужність і силу волі. Також лідерка опозиції пояснила, що "цей шлях вимагає жертв від кожного з нас, і зараз легко впасти духом".

Але кожен раз, коли я не вірила, що зможу продовжувати боротьбу, ви давали мені зрозуміти, що разом ми можемо все. Так, наш шлях до свободи виявився марафоном, але ми вже не зійдемо з дистанції. Режим необоротно закопує себе в злочинах і боргах. Він влаштовує терор, за який понесе відповідальність,
– підсумувала Тихановська.

Наостанок вона закликала білорусів берегти один одного, підтримувати й допомагати.

Актуально "Не дочекаєтесь": Лукашенко не тікатиме з Білорусі в разі зміни влади

Що зараз відбувається у Білорусі: головне

  • 8 листопада у столиці Білорусі продовжилися масові акції протесту. ОМОН полював на учасників мітингу, очевидці розповідали, що чули постріли.
  • Загалом У Білорусі на акціях у неділю затримали понад 1000 осіб.
  • Протести у Білорусі спалахнули із новою силою після закінчення терміну ультиматуму, який опозиція висунула до влади – 25 жовтня.
  • Найчастіше на марші виходили жінки, студенти та люди з інвалідністю.
  • Згодом Лукашенко заявив, що студентів-протестувальників відраховуватимуть з університетів.

Відеозвернення Світлани Тихановської: дивіться відео