У своїй промові він відзначив, що головне завдання Уряду забезпечити їм гідну старість. Про це повідомляє офіційний сайт міської ради Маріуполя.

"Наше завдання – продовжити їх справу, зробити країну потужною та сучасною. І найкраща данина їм – це достойна старість, достойні пенсії, достойні умови для проживання. Тому ми боремося за підвищення пенсій, щоб були доступні ліки, щоб були нижче ціни на комуналку", – зазначив Олег Ляшко.

Народний депутат акцентував увагу на тому, що головне у нарахуванні пенсій – це питання соціальної справедливості, тому вона повинна залежати від умов праці та трудового стажу: "Людина, котра працювала усе життя, повинна отримувати гідну пенсію". Велика увага приділяється і виділенню коштів з бюджету на субсидії населенню – на це у наступному році країною передбачається 600 млрд грн.

Він також розповів про те, що ведеться робота стосовно розширення переліку медикаментів у програмі "Доступні ліки" та її фінансування на 2018 рік: "Ми добиваємося того, щоб вам давали ліки, які потрібні людям. Для того потрібно розширити перелік ліків та фінансування. Щоб ви могли заощадити і не віддавала останні кошти на ліки та комуналку, а мали змогу купити конфетку онукам".