Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі Novayagazeta.

Нагадаємо, 26 червня стало відомо, що військові 93-ої ОМГб ліквідували командира та снайпера ДРГ "ЛНР", а сапера, ще одного снайпера і двох кулеметників узяли в полон.

Серед затриманих під Жолобком бойовиків опинився терорист "ЛНР" Віктор Агеєв, який приїхав воювати на Донбас із Росії.

Мене запитують, як же так могло трапитися, що з ним трапилося непоправне? Як він потрапив туди? Але я можу сказати одне – що в сім’ї обговорювалася служба по контракту. Я сама в невіданні, досі не можу зрозуміти, як трапилося, що моя дитина, і хто так на нього повпливав, що він опинився в тих місцях,
– розповіла у зверненні Світлана Агеєва.

Читайте також: По телевізору казали про злих бендерівців: що спонукало росіянина Агеєва приїхати на Донбас

Матір схопленого на Донбасі російського військового запевнила, що в разі звільнення Агеєва, ситуація, що склалася, стане для нього "великим життєвим уроком".

Зазначимо, що Світлана Агеєва раніше зізнавалася, що є великою прихильницею російських пропагандистських журналістів Володимира Соловйова і Дмитра Кисельова. Жінка також заявляла, що взагалі не розуміє, звідки в українців "така ненависть" до росіян.

Додамо, шо раніше мати Агеєва звернулася по допомогу до президента Росії Володимира Путіна, міністра оборони РФ Сергія Шойгу і глави МЗС країни Сергія Лаврова.