Таку характеристику представниці медіа майбутній нардеп висловив у власному Telegram-каналі.

До слова: Андрій Богдан обізвав журналістів і пригрозив їм судом

Бужанського образило, що журналістка Ольга Духнич під час інтерв'ю з лідером "Слуги народу" Дмитром Разумковим сказала, що Максим Бужанський ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича.

"Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв'ю з представником "Слуги народу" заявила, що я ностальгую за СРСР і "часами Януковича"… Тупа вівця з одіозного ЗМІ", — написав Бужанський.

слуга народу бужанський журналістка
Допис Бужанського у Telegram

Публічно підтримав Бужанського ще один новообраний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський.

дубанський
Публікація Дубінського

Журналістка написала, що відповідати Бужанському не буде, бо це "як спроба з'ясувати стосунки з голубом, який нагадив вам на рукав пальто".

Я прочитала посміхнулася і пішла засмагати. Тому що я не дурна вівця, я до біса розумна жінка і це правда дуже смішно,
– зазначила Духнич.

На думку журналістки, таким вчинком Бужанський хотів привернути до себе увагу. Каже, він має просити пробачення перед виданням "Новое время", яке назвав "одіозним". Із вибаченнями їй дзвонив голова партії Дмитро Разумков.

У "Слузі народу" відреагували на ситуацію публічно. Попросили журналістів утримуватися від оціночних суджень. І сказали, що реакція без 5 хвилин депутата була цілком зрозумілою.

Така реакція обурила журналістів. "Якщо виправдати таку історію, то буде по печінці комусь з журналістів в курилці Верховної Ради, буде вивіз в ліс. І тоді теж будемо говорити : ну це неприпустимо, але зрозумійте Бужанського", – заявив журналіст програми "Наші гроші" Данило Мокрик.
Деякі експерти вважають, що така поведінка партії щодо журналістів поступово впливає на репутацію партії. "У нас в країні війну із журналістими ніхто й ніколи не вигравав. Навіть, якщо виграти суд, то інформаційно все одно вийдеш з репутаційними втратами", – пояснив експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен.

Що відомо про Максима Бужанського?Блогер, який потрапив до нового парламенту по 25-му округу в Дніпрі. Бужанський відкрито критикує події Євромайдану і не приховує, що 10 років назад голосував за "Партію регіонів". Віктора Януковича він вважає хоч і не найвдалішим, але легітимним президентом, а 9 травня – справжнім святом.