Відтепер для тих, хто оцінив переваги нового терміналу і опанував торгову платформу MetaTrader 5, діє нова акція "Подвійна вигода". Взяти участь у ній можуть усі бажаючі.

"15 травня цього року компанія "МастерБрок" надала своїм клієнтам унікальну можливість – торгувати через торгову платформу MetaTrader 5. Такої пропозиції в Україні на сьогодні немає", – розповідає директор з маркетингу та реклами компанії TeleTrade Анна Мойсеєва.

Цій події була приурочена акція "Подвійна вигода". Умови акції дуже прості: потрібно відкрити чи поповнити рахунок на 3 тисячі гривень, торгувати на торговій платформі MetaTrader 5 і отримувати більш вигідні тарифи для торгівлі на фондових ринках України,
– відзначає Мойсеєва.

Таким чином, кожен клієнт компанії отримує подвійну вигоду – можливість працювати на новій торговій платформі за низькими тарифами. Це добра нагода випробувати нове програмне забезпечення і розширити перелік власних торгових інструментів. Як відомо, компанія "Майстер Брок" – перша на фондовому ринку України зробила доступною торгівлю через сучасну, універсальну торговельну платформу MetaTrader 5. У новому терміналі розробники покращили швидкість роботи, посилили надійність програми, а також значно розширили набір функцій.