Клітіна в купальнику та її партія

Скандально звільнена з посади заступника міністра інфраструктури Олександра Клітіна вирішила нагадати про себе. І як справжня борчиня з корупцією зробила це доволі ефектно. Політикиня, зокрема, записала відео із заявою про створення нової партії з красномовною назвою "Україна проти корупції". Більше того, постала вона перед своїми майбутніми виборцями у досить відвертому купальнику, виставивши свої принади напоказ.

Радимо ознайомитися Олександра Клітіна створює свою партію: біографія чиновниці, яку звільнили після інтим-скандалу

Я вирішила боротися за правду самотужки. Тому що на цих ідіотів у штанях точно надії немає. Я створюю свою партію "Україна проти корупції". Щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами. Вони думають, якщо у них у штанях щось є, – це достатньо для успіху та можна ображати жінок. Та жінки – в 100 разів розумніші та чесніші, ніж ви,
– заявила на кадрах Клітіна.

Також вона наголосила. що хоче розібратися з усіма корупціонерами та політичними проститутами. Тому і закликає приєднатися до своєї політсили всіх охочих.

Заява Клітіної в купальнику про створення партії "Україна проти корупції": дивіться відео

Звісно, на таку появу Клітіної у відвертому образі одразу ж відреагували в мережі. Зокрема, журналіст Роман Кравець підкреслив, якби Клітіна не була у відвертому купальнику, на її заяви ніхто б і увагу не звернув.

Пригадали користувачі й інші гучні висловлювання, проте вже за участю "слуг народу" Давида Арахамії та Олександра Корнієнка, де вони бізнесвумен Тетяну Домбровську назвали корабельною сосною. Не забули і про секс-сканал із Богданом Яременком. Тож, їхусіх покликали до партії Клітіної.

Арахамія, Корнієнко, Клітіна, партія
Яременка, Арахамію та Корнієнка користувачі закликають вступити в партію Клітіної

Арахамія, Корнієнко, Клітіна, партія
Клітіна в купальнику, а Арахамія з Корнієнком – вже тут

Крім того, юзери зауважили, що Клітіна має "хороші перспективи", які навіть на стопкадрі видно. І насправді вона показала всім свої списки.

Клітіна, партія, купальник, хороші перспективи
"Хороші песпективи" Клітіної

Клітіна, партія, купальник, списки

Чому Клітіна усім показала свої списки

Що ще пишуть користувачі та політики про відео Клітіної в купальнику

Олександра Клітіна, Україна проти корупції, відео, купальник

Олександра Клітіна, Україна проти корупції, відео, купальник

Олександра Клітіна, Україна проти корупції, відео, купальник

Олександра Клітіна, Україна проти корупції, відео, купальник

Олександра Клітіна, Україна проти корупції, відео, купальник

Олександра Клітіна, Україна проти корупції, відео, купальник

Олександра Клітіна, Україна проти корупції, відео, купальник

Пізніше Клітіна зізналася, що має не справжні груди, а силіконові імпланти. За її словами, у 40 років жіночі груди мають зовсім інший вигляд, плюс це допомогло їй позбутися дитячих комплексів. Але це вже зовсім інша історія.

Неочікувано Скандальна Клітіна змінила купальник і записала ще один ролик – для росіян: відео

Путін "обнулився", а Росія – ні

Весело було й минулого тижня в Росії. Тут голосували за так звані поправки до конституції. І, чомусь не дивно, більшість росіян їх підтримали. А відповідно до цих правок, Путін керуватиме Росією ще довго та остаточно тут став царем і богом.

З вищезазначеним голосуванням пробивати дно почали з самого початку. Так, у Горбанках Ленінградської області виборців зустрічали червоні прапори, погруддя Леніна та члени виборчої комісії у костюмах НКВС.

Горунки, Росія, Путін, правки до Конституції

На виборчій дільниці у Горбунках поностальгувати за 1936 роком

Крім того, філологи помітили фейл у самих бюлетенях. Тут слово "конституція" вжито в неправильному відмінку. На бюлетенях написано: "Вы одобряете изменения в Конституцию Российской Федерации?". А за правилами й нормами російської мови замість "в Конституцию" мало б бути "к Конституции".

І на таке епічне голосування пустили Капітана Америку, Супермена та інших видатних героїв. Аде не всім проголосувати вдалося: наприклад, Кеп заявив, що його не пустили, бо він – "іноземне втручання".

Супергерої та інші епічні постаті під час голосування за поправки до конституції РФ

Не оминемо увагою і ще одне цікавеньке відео, а саме сюжет про "чесність" голосування на референдумі за нову конституцію. І все б нічого, проте пропагандисти випадково зняли момент фальсифікації результатів референдуму, а потім ще й вставили його в сюжет.

"Вкид" на голосуванні за нову конституцію в Росії: дивіться відео

Проте з цим конституціябєсієм усіх затьмарив сам господар Кремля. Перед голосуванням він звернувся до росіян із проханням прийти. Втім, через локацію та монтаж ролик миттєво став мемом.

Річ у тім, що на кадрах Путін виступав на тлі новозбудованого меморіалу радянському солдату у Ржевську. Водночас відео було побудовано так, що російський президент здавався вищим, аніж меморіал. Більше того, очільник Кремля випромінював дивне зелене світіння.

Правки до коституції РФ: дивіться відеозвернення Путін до росіян

Тому в мережі Путіна почали порівнювати з головним антагоністом у книгах про Гаррі Поттера – Волан-де-Мортом і нарекли його "Вован-де-Мортом". А меморіал на тлі якого він виступав порівняли з дементором.

Підбірка мемів про Вована-де-Морта

Ще один конфуз Поправки до конституції Росії: пропагандисти сконфузилися з кадрами святкувань – відео

Зеленський знову скупався в морі: цього разу без червоних трусів і з іншим Андрюшою

Вирішив не зраджувати закладеним самим собою традиціям президент Володимир Зеленський. І під час візиту до Одеси він знову попірнав у морі. Щоправда, цього разу його супроводжував не Андрій Богдан (як минулого року), а чинний очільник ОПУ Андрій Єрмак. Крім того, був пан гарант не у яскравих червоних трусах.

У мережі ж на це відповіли, що Богдан тепер сумує за Зеленським і згадує, як їм було добре торік в Одесі.

Веселощі в українській політиці тривають Кива в Раді листувався з якоюсь "Блядинською" на неоднозначну тему: фото

Дубінський і "собачий рот" Смолія

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський знову видав. Цього разу він прийшов на проєкт "Право на владу", але оскандилася не у прямому ефірі. Щоб показати, який він гарний, Дубінський виклав допис про похід на ТБ. Але чомусь підписав його: "Їб*мо Смолія в тупий собачий рот в прямому ефірі". Після розголосу політик його видалив.

Дубінський, тупий собачий рот
Допис Дубінського про "тупий собачий рот" / Скриншот

Проте у коментарях депутату написали, що він "зійшов з глузду". Також йому закинули, що "пуделю Коломойського" не гоже писати про собак.

Крім того, парламентаря навіть звинуватили в зоофілії.

Якщо ви не знаєте до нього стоп-слова, то попросіть Ігоря Валерійовича, щоб вигулював свого собаку за вимогами закону – на повідку й в наморднику,
– звернулися в соцмережах до Давида Арахамії.

Також поет Юрій Космина присвятив Дубінському вірш.

Сам вислів про "собачий рот" в українській політиці з'явився після повернення скандального заступника голови АП Януковича Андрія Портнова. У такий спосіб політик і юрист звернувся до працівників Генеральної прокуратури України, пообіцявши все те ж – "ви*бати собачий рот".


Першим про "собачий рот" заговорив Портнов / Скриншоти

Згодом висловлювання Портнова підхопив ще один скандальний політик Ілля Кива, який навіть назвав ініціатора диктаторських законів Януковича "класиком". Депутат від "Опозиційної платформи – За життя" в такий спосіб висловився щодо відставки генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Ілля Кива про "собачий рот": дивіться відео

Буває Депутат у Верховній Раді понад годину проспав під колоною: фото

Дивіться інші приколи з мережі за минулий тиждень: відео 24 каналу