Про це Анатолій Бондаренко розповів в ефірі 24 каналу. Він додав, що в нього немає ніякої інформації щодо можливих підозр.

До теми Зеленський назвав мера Черкас бандитом: різка відповідь не забарилася

"Напевно, людина, яка сказала про 19 кримінальних справ переплутала з COVID-19. Мені невідомо про ці кримінальні справи. Жодної підозри не висунуто. Можливо, їх хтось колись порушував, але слідчих дій ніхто не проводить зі мною зараз ", – наголосив Бондаренко.

До слова, нещодавно Анатолій Бондаренко написав на сторінці у фейсбуці, що кримінальні справи проти нього відкривали через політичну діяльність.

Детальніше дивіться у відео розмови 24 каналу з мером Черкас:

Що відомо про скандал у Черкасах

► Мер міста дозволив достроково пом'якшити карантин з 1 травня. А саме – відновити роботу частини непродовольчих магазинів, майстерень, перукарень, ринків, парків та навіть літніх майданчиків ресторанів.

► Водночас загалом по Україні карантин дозволили послабити лише з 12 травня.

► Поліція відкрила кримінальну справу, а Володимир Зеленський та Арсен Аваков пригрозили міському голові Черкас юридичними наслідками.

► Голова МОЗ Максим Степанов приїхав до обласного центру. Він заявив, що категорично не підтримує відповідне рішення місцевої влади.

► Цікаво також, що Анатолій Бондаренко був одним із перших мерів, які наполегливо просили владу про жорсткі карантинні обмеження.