Марцінків зауважив, що продуктів на ярмарку не буде. Про це він сказав в інтерв'ю "Укрінформу".

Важливо Найсприятливіше місто для бізнесу: що дозволило Івано-Франківську очолити рейтинг

Мер Івано-Франківська зазначив, що на ярмарку діятимуть певні обмеження. До прикладу, люди можуть торгувати лише промисловими товарами та сувенірами. А от продукти харчування будуть під забороною. Як і фестивалі та концерти.

Хіба до Різдва не варто запалити ялинку та святково прикрасити місто? Думаємо про заходи в онлайн-режимі, про фотозони. Масового скупчення людей не буде, але відчуття свята у місті ми забезпечимо,
– наголосив Марцінків.

Зауважимо, що Руслан Марцінків був одним з тих, хто відмовлявся запроваджувати у місті карантин вихідного дня. Але згодом таки передумав. Марцінків ​ пояснив, що місто вирішило все ж дотримуватись обмежень, адже уряд не зважає на рішення органів місцевої влади.

До теми Передумали: в Івано-Франківську вирішили дотримуватись карантину вихідного дня

Яка зараз ситуація з COVID-19 в Івано-Франківську

  • Від початку пандемії в Івано-Франківську підтвердили 32 826 випадків інфікування коронавірусом. На жаль, 580 хворих померли, водночас 12 917 людей одужали.
  • Лише за минулу добу у місті підтвердили 530 нових хворих. Тоді як 108 людей одужали, а ще 9 померли.
  • Марцінків запевнив, що ситуація в Івано-Франківську стабілізується. У міських лікарнях перебуває 520 – 540 хворих, а пацієнтів, у яких незначні симптоми, госпіталізують у пологовий будинок та дитячу лікарню.