"18 травня 2013 року до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення, що в одній з квартир на проспекті Героїв Сталінграду виявлено труп невідомої жінки з ознаками насильницької смерті", – відзначають правоохоронці, додаючи, що відомості про кримінальне правопорушення було внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК.

Після затримання 26-річного жителя міста Ніжин Чернігівської області, було встановлено, що зловмисник був знайомий з потерпілою: впродовж року у Києві "він регулярно користувався її послугами сексуального характеру".

Під час останньої зустрічі між ними виникла сварка, яка швидко переросла в бійку. В розпалі цього інциденту молодий чоловік молотком наніс 51-річній жінці тілесні ушкодження, від яких остання померла на місці пригоди. За висновками судово-медичної експертизи смерть настала в результаті перелому кісток черепа,
– інформують у МВС.

Правоохоронці відзначають, що підозрюваний зізнався в скоєному злочині. Наразі його затримано у порядку ст. 208 КП. Призначено ряд експертиз, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше з'являлася інформація, що зараз депутат Багринцев перебуває у столичному слідчому ізоляторі. Він є членом партії "Батьківщина".