Дмитро Разумков під час зустрічі зазначив, що продовження співпраці України з місією МВФ є позитивним сигналом для іноземного бізнесу та міжнародних партнерів, повідомляє офіційний сайт українського парламенту.

Цікаво: Коломойський може зірвати кредит МВФ – економіст

За словами спікера Ради, така співпраця також є запорукою вдалого і успішного майбутнього України. Він також подякував представникам МВФ за підтримку України.

Ми цінуємо вашу роботу, яка допоможе провести необхідні реформи, яких потребує Україна. Я сподіваюся, що ми зможемо вибудувати довгострокові, прозорі та зрозумілі для обох сторін відносини,
– сказав Дмитро Разумков.

Він також підкреслив, що зараз у державі склалася така ситуація, коли "усі вертикалі влади працюють заради успіху та позитивних змін у країні".

"Ми відкриті для діалогу, ми відкриті для співпраці і для конструктивних змін у державі, у тому числі на законодавчому рівні", – резюмував голова ВРУ.

До слова: Проєкт бюджету-2020: які зауваження виникли у нардепів

Зі свого боку керівник місії МВФ в Україні Рон ван Роден відзначив позитивні зміни в економіці країни та згуртованість владної команди.

"Україна змогла вийти з глибокої економічної кризи і зараз з'являються нові можливості для запровадження низки структурних реформ. Зараз дуже важливо зберегти досягнуту макроекономічну стабільність і незалежність НБУ", – наголосив ван Роден.