– Правоохоронцями ще не встановлено ніяких подробиць, принаймні мені про це не повідомляли. Але я знаю, що ведеться активний пошук нападників, фіксування всіх доказів, які були знайдені на місці пригоди. Працівники поліції обіцяли, що вони зроблять все для того, аби встановити особи спочатку виконавців, а вже потім і замовників. Ще зауважу, що під час нападу ми з чоловіком намагалися затримати невідомих, тому що я розуміла, що такі злочини тяжко розкриваються.

Читайте також: Побита суддя Гольник назвала імена замовників нападу на неї

– У мене виникла довіра до про до працівників Нацполіції в області. Якщо до правоохоронців у мене є довіра, то до прокуратури Полтавської області і безпосередньо до її керівництва у мене її немає. Адже, коли я працювала в Октябрському суді керівництво перешкоджало моїй діяльності. Також немає довіри до певних слідчих, які можуть бути залучені до розслідування цієї справи.

– З колег безпосередньо мені стосовно інцеденту ніхто не телефонував, хоча на Facebook за ці дні навіть багато незнайомих людей мені співчували. На офіційному сайті Октябрского районного суду я прочитала від колег, що вони висловлюють мені співчуття, але в той же час вони написали, що головне для них те, що я суддя без повноважень і що ці події відбулися в позаробочий час. Тобто вони фактично виступили адвокатами нападників.

Щоб дізнатися більше про напад на суддю та його розслідування – дивіться ефір з Ларисою Гольник.