Раніше 24 канал повідомляв, що удень 15 жовтня у Києві сталася пожежа на колишньому заводі "Транссигнал". Згодом стало відомо, що горів новий канал колишнього "регіонала" Євгена Мураєва.

Читайте також: Екс-"регіонал" Мураєв покинув партію Рабіновича та поділився гучними планами

Згодом останній у коментарі "РБК-Україна" на місці інциденту сповістив, що у приміщенні заводу було облаштовано студію.

"Так, тут розташовується мій новий канал. Відкриття 7 листопада, назву дізнаєтеся пізніше. Приміщення орендуємо, це колишній завод. Ми не знаємо, що сталося, але рукописи не горять", – зазначив політик.

Щоправда, журналісти видання зясували, назва телеканалу Мураєва звучить як "Наш" (співзвучно назві його партії "НАШІ").

Нагадаємо, раніше Євгеній Мураєв володів корпоративними правами на інформаціний телеканал NewsOne, однак наприкінці серпня управління мовником перейшло до одійозного адвоката Андрія Портнова, а вже у вересні новим власником ресурсу стала людина Медведчука колишній митник Тарас Козак.

До слова, 26 вересня Мураєв став головою нової політичної партії "НАШІ".

Що відомо про Євгена Мураєва? Народний депутат України від Партії регіонів 7 та 8 скликань. З червня 2016 року став позафракційним, був головою політради партії "За життя", проте покинув політсилу. Мураєв володіє 100% прав на телеканал NewsOne, але наприкінці серпня на 3 роки передав управління телеканалом заступнику голови адміністрації екс-президента Януковича Андрію Портнову.

Мураєв відомий своїми українофобськими поглядами. Назвав Революцію Гідності "державним переворотом", а з початком бойових дій на Донбасі заявив, що це – "громадянський конфлікт", відзначивши, що дві сторони отримують підтримку від іноземних держав: Україна зі сторони США, а бойовики – Росії. Виступає проти декомунізації. Коментуючи перспективи вступу України до НАТО Мураєв, що там "на неї не чекають". Також Мураєв заявляв, що політв'язень Олег Сенцов "готував вибухи і підпали" і "для частини населення" він є терористом.