Про це повідомляє "33 канал".

Читайте також: Масове самогубство спробували скоїти арештанти у московському суді

Зазначається, що менше ніж за місяць у Погребищі сталося одразу три самогубства підлітків. Місцеві жителі ще тоді забили на сполох, не випускали дітей з дому та говорили, що все це - прояви диявола.

Проте у містечку знову сталось самогубство. Цього разу із життя пішла 22-річна Віта Воловикова, яка працювала вчителькою. Жінка недавно вийшла заміж за місцевого, який є рідним дядьком третьої жертви самогубства – Вадима Протопіша.

Останнім часом, за словами мешканців, Віта пережила декілька стресових ситуацій. Дівчина дуже мріяла про дитину, у вересні завагітніла, але плід завмер. Це могло підірвати її стан. Додались і сімейні негаразди із чоловіком. Скоріш за все, пишуть ЗМІ, всі ці фактори й призвели до самогубства.

Дівчина повісилась у гаражі. Біля неї було дві записки. В одній Віта просила вибачення за цей фатальний крок, в іншій – нікого не звинувачувати у її смерті.

На тілі ознак насильницької смерті не виявили, наразі відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства із позначкою "самогубство".

Нагадаємо, у Погребищі Вінницької області менше ніж за місяць сталося одразу три самогубства підлітків. Хлопців закінчили життя самогубством без видимих причин. Чутки настільки розповзлися маленьким містом, що деякі почали говорити, що начебто, всі юнаки повісилися у повню, і тут є прояви діянь диявола. Тим часом, вчителі у школі говорять, що це секта, де проводяться маніпуляції над дітьми, і там впливають на їхню свідомість.