Про це повідомляє ТСН.

Двоє хлопців закінчили життя самогубством без видимих причин. Перший – Влад Марнопольський 17 вересня пішов з дому і в ніч проти 18 вересня скоїв самогубство. Був відмінником, навчався на лікаря, займався спортом і ні з ким не мав конфліктів. Але в соцмережах мав контент негативного змісту.

Другий хлопець – 18-річний Юрій Мельник у соціальних мережах зареєстрованим не був та з Марнопольським знайомий не був й вони навіть не спілкувалися, і номерів телефонів один одного не мали. Тому правоохоронці не можуть знайти зв'язок між ними. Його смерть залишається цілковитою загадкою.

Третій хлопець – 18-річний Вадим Протопіш. Він був однокласником Юрія Мельника. Його смерть пов’язують з конфліктом з дівчиною. Після якого він зателефонував друзям, але вони не встигли вчасно прийти на допомогу.

Читайте також: Смерть юної українки в Італії: коханий дівчини не вірить, що це було самогубство

Чутки настільки розповзлися маленьким містом, що деякі почали говорити, що начебто, всі хлопці повісилися у повню, і тут є прояви діянь диявола, проте, як запевняє поліція, це неправда.

Тим часом, вчителі у школі говорять, що це секта, де проводяться маніпуляції над дітьми, і там впливають на їхню свідомість. У поліції зазначили, що були відкриті кримінальні провадження, проте місцеві мешканці все одно дуже налякані.