Беленюк навіть надів навушники, щоб колеги-депутати, які обговорювали законопроєкти, не заважали йому слухати сцени з фільму чи серіалу. Відповідне відео опублікували "Букви".

До теми Беленюк запустив депутатський челендж для товстунів "Слуги народу": відео

Хоч народний обранець і міняв пози та постійно вовтузився, приховати свою діяльність від журналістів йому таки не вдалося.

Нардеп Беленюк дивиться фільм під час засідання Ради: відео

Зауважимо, це не вперше Беленюк займається у Раді не тим чим треба. У вересні 2019 року його сфотографували сплячим під час засідання парламенту. Однак нардеп все одно брав участь у голосуванні – він підіймав голову зі столу, голосував і далі лягав.

Скандали у Раді: чим "цікавим" займалися народні обранці

  • У вересні нардепка Ірина Констанкевич на засіданні парламенту вела інтимне листування з незнайомкою. Екран її телефону сфотографували журналісти.
  • Депутат від ОПЗЖ Ілля Кива у липні листувався у Раді з жінкою, яка була підписана у його телефоні "Яна Блядина". Кива обговорював зі співрозмовницею у скільки йому обходиться її "утримання".
  • У жовтні 2019 року нардепа від "Слуги народу" Богдана Яременка зловили на листуванні з повіями. Народний обранець узгоджував нову дату для зустрічі з дівчиною.