Парламентар їхав на машині, яку знайшов через сервіс пошуку попутників BlaBlaCar, повідомляє Zaxid.net.

До слова: Гонтареву в Лондоні збило авто, – ЗМІ

Сам Михайло Бондар розповів, що окрім нього, їхали водій з дружиною і ще один пасажир. ДТП було спричинене тим, що в автомобіля пробилося колесо, і він кілька разів перевернувся через дах.

Як трапилася ДТП, я не бачив, оскільки через роботу у Верховній Раді до пізна одразу ж заснув. Інший пасажир теж заснув. Прокинувся я вже від самого удару,
– розповів народний обранець.

За словами Бондаря, життя йому і іншим людям, які їхали в авто, врятували життя ремені безпеки. Самого депутата доставили до Коростишівської районної лікарні. У нього забої на обличчі, руці та ногах, а також сильно болить спина.

Цікаво: Суд обрав запобіжний захід тещі Притули Лілії Сопельник, яка переїхала дитину з матір'ю

Михайло Бондар висловив надію повністю одужати до наступного засідання парламенту, яке відбудеться у вівторок, 3 вересня.

Що відомо про Михайла Бондара?Михайло Бондар родом зі Львівщини. Доброволець Національної гвардії, учасник війни на Сході України. Був командиром відділення 1-го Батальйону оперативного призначення НГУ.

Брав участь у бойових діях поблизу Дебальцевого. Народний депутат 8 та 9 скликань від "Народного фронту" та "Європейської солідарності" відповідно.