Найсміливіші ідеї в Дубаї з легкістю реалізують не просто так. Тут, звичайно ж, не обходиться без місцевих шейхів, яким ані грошей, ані фантазії не позичати.

Один із таких проектів - штучні острови. І не просто круглі чи овальні - а наприклад, у вигляді пальм. Та й це не межа забаганок арабських мільярдерів. За декілька років поблизу узбережжя Дубая з’явився архіпелаг із кількох островів, які з висоти пташиного польоту нагадують континенти світу.

Завітали у спекотний Дубай, а раптом вам захотілося зимових розваг - не біда. У місті працює критий гірськолижний комплекс. Скі-Дубай - це немов міраж. Не зразу повіриш, що мчати на лижах по сніговій ковдрі в декілька десятків сантиметрів можна й посеред пустелі.

Має Дубай чимало приємних сюрпризів і для шопоманів - завдяки низьким торговим митам тут можна без шкоди для гаманця потішити себе покупками в численних торгових центрах.

Покупки, ресторани, розваги, незабутні тури та екскурсії - Visa дає Вам можливість на повну насолодитися відпочинком, при цьому зекономивши власні гроші.