Ці події викликали бурю емоцій у соцмережах — інтернет-користувачі добряче покепкували з обох подій.

Так, події з обранням генпрокурора розвивались блискавично. Вранці 12 травня Верховна Рада дозволила стати генеральним прокурором України особі без юридичної освіти. Цей закон назвали під Луценка, адже раніше він не мав права очолити ГПУ. Того ж дня, аби закон набув чинності, оперативно надрукували спецвипуск "Голосу України".

Вже на вечірньому засіданні особисто президент Порошенко вніс кандидатуру Луценка на пост генпрокурора. Депутати оперативно за це проголосували. Тоді ж Порошенко підписав закон, а Луценко склав присягу.

Цього тижня у Стокгольмі відбувався фінальний етап пісенного конкурсу Євробачення. Традиційно, у гонитві за "шоу" деякі з виконавців дивували і навіть смішили. Так, представник Білорусі з’явився перед глядачами Євробачення абсолютно голим з вовком-напарником. А от росіянин Серій Лазарєв влаштував складний виступ, де він стрибав по голограмах.

У конкурсі перемогла українка Джамала, а от Лазарєв, якому букмекери пророкували перемогу, опинився лише на третій позиції. Істерика, що була у російських ЗМІ, також добряче насмішила завсідників соцмереж.