Президент Росії Порошенко та президент Білорусі Лукашенко

Досить дивний курйоз стався у Білорусі, і олії в огонь тут додає те, що припустилося такої помилки Міністерство інформаційної політики країни.

Читайте також: Переплутали прапори: російські дипломати втрапили у черговий конфуз

Так, на офіційному сайті відомства з’явилася інформація, що у Гомелі відбулася зустріч президент Росії та Білорусі, однак у новині та на фото взагалі немає Путіна, натомість фігурує наш ріднесенький Петро Олексійович.

Зауважимо, що цю прикрість у відомстві все ж побачили та виправили.

Порошенко, Білорусь, Гомель, Росія, курйоз
У Білорусі Порошенка зробили президентом Росії, а потім знову повернули на місце

Читайте також: Речниця російського МЗС втрапила у черговий конфуз: цього разу через глід

Зібровська форма

У мережі футбольному клубу "Миколаїв", що виступає у Першій лізі кинули виклик, суть якого полягає в тому, аби команда на своїй формі розмістила зображення легенди української естради Павла Зіброва.

Ідею ж челенджу було взято у ірландського клубу "Богеміанс", які на своїй формі зобразили портрет Боба Марлі, оскільки знаменитий співак колись виступав на місцевому стадіоні.

У підсумку український клуб пішов далі та запропонував своїм підписникам підтримати ще одну ініціативу – додати на форму також і слова пісні Зіброва.

Останнє, зі свого боку, підтримала одна з букмекерських контор, яка заявила, якщо їхній допис збере 5 тисяч лайків у Facebook та Instagram, вони самі зроблять футболки для "Миколаєва" та надішлють у клуб.

До слова, багато людей зазначили, що якщо така форма з’явиться, вони придбають її собі.

Читайте також: З Росії в Україну спробували провезти мертву жінку, видаючи її за живу

Гурченко з того світу звернулася до Путіна

Користувачів у інтернеті неабияк потішили слова господаря Кремля про те, що в російській концепції застосування ядерної зброї не передбачено попереджувального удару, і у разі ядерної війни вони потраплять до раю як мученики, а решта "здохнуть".

Вирішив висміяти Путіна й український блогер Богдан Процишин, а допомогла йому у цьому мертва Людмила Гурченко.

Гурченко на тому світі заспівала про "путінський рай": курйозне відео

Зауважимо, така реакція з боку українця є цілком очікуваною, оскільки експерти вже прогнозують, якщо рухне система контролю над озброєнням, то усі повернуться у роки так 50-ті -60-ті, або не повернуться – і не в роки, а у рай, "как мученики".