Петро Порошенко готує путч (пунш)

Цікаво: Коломойський розповів про зустріч із Порошенком після виборів

У мережу потрапило фото листування депутатки від "Слуги народу" Лізи Богуцької. Там вона пояснює співрозмовниці, що Арсен Аваков, який залишиться на посаді міністра внутрішніх справ, є вимушеним кроком. Все заради того, щоб завадити путчу, який готує Петро Порошенко.

Петро Порошенко, дізнавшись про путч, який він готує, одразу ж взявся його готувати. На щастя чи на жаль, поки лише у жартах і мемах.

Подейкують, за путч навіть платитимуть. Щоправда не грошима, а цукерками Roshen.

Ідею путчу одразу ж підтримали "порохоботи". Здається, скоро рецепт коктейлю Молотова знову лідируватиме у гугл-трендах.

Голосуй за Авакова, бо Порошенко нападе!

Мабуть, одне з головних питань тижня – якщо Арсен Аваков чорт, то чому Зеленський досі не зателефонував Баканову? На жаль, відповіді на нього немає досі.

Це варто знати: Новий уряд України: чого очікувати від міністрів

Я налию тобі, я налию собі вина (с) Петро Порошенко

Мало того, що Петро Порошенко готує путч, він ще й встигає безсоромно заважати працювати народному депутату Святославу Вакарчуку. На відкритті нової Верховної Ради п'ятий президент пів дня наспівував Вакарчуку пісні "Океану Ельзи".

Читайте також: Чому партія Вакарчука не голосувала за новий Кабмін: відповідь Устінової

Шок! Андрій Богдан не спить вдома

У мережу потрапило фото, як голова Офісу Президента України Андрій Богдан спить у французькому аеропорту. Жартівники виклик прийняли і приписали Богдану відпочинок у ще декількох доволі дивних місцях.

Тиждень, що минає, видався доволі веселим. Але ми точно знаємо – наступний буде не гіршим. 24 канал бажає вам вдалого та смішного робочого тижня. І наостанок вже традиційно дарує кумедне відео з котиком.