Про це на своїй сторінці у Facebook написала координаторка об’єднання "Жінки Євразії" Тетяна Щур.

Читайте також: У Словаччині відбулася акція на підтримку Сенцова

За словами активістки, Сенцов написав листа ще 17 вересня. Він складається із двох частин. У першій режисер дає конкретні вказівки колегам щодо постановки фільму за своєю п’єсою "Номери".

Інша частина…Про здоров’я взагалі не пише. В основному пише про те, що йому не вистачає конкретної інформації,
– зазначає Щур.

Сенцов пише, що йому не вистачає не "охів та ахів", які він отримує в 90 відсотках листів, а конкретної інформації про події, які відбуваються в світі навколо українських ув’язнених у російських тюрмах та навколо цілей його голодування.

"Він перебуває у повному інформаційному вакуумі. Телевізор, і той зломався. Тому він не може споглядати навіть, "як Росія мирить Сирію". Закінчилась підписка і на "Нову газету", – розповідає про лист Сенцова активістка.

Також український режисер написав про листи, які отримує від різних людей та попросив вибачити його, якщо він здався комусь занадто різким.

Я отримую достатньо листів, переважно – 10 – 15 на тиждень. Це в основному схоже на якийсь стогін від одноманітного флешмобу, в тому числі й зарубіжного. Не зліться на мене, якщо я занадто різкий. З собою я ще більш жорстокий, повірте. Просто без такого підходу і конкретних цілей не буде, і результатів, а я звик робити все добре… Я звик перемагати,
– процитувала Сенцова російська активістка.