Так, Лукашенко зауважив, що протестувальники нібито з неділі до неділі придумують все нові й нові гасла. Про це він заявив на зустрічі з колективом заводу "Гомсільмаш", інформує БЕЛТА.

Дивіться також "Рома – ти герой": у Білорусі прощаються із вбитим активістом Бондаренком – фото, відео

Немає революції без гасел. Якщо революція, то потрібні гасла. Але ви не помиляйтеся. Я вам скільки разів говорив: у нас немає революції, тому що революціонерів немає,
– коротко відрізав самопроголошений лідер Білорусі.

Водночас він назвав опозиціонерів, які виїхали з Білорусі "втікачами" та наголосив, що за кордоном вони живуть розкішним життям.

"Ці втікачі каламутять через телеграм-канали людей, вони ж живуть там (за кордоном – 24 канал) розкішно. А ті, які тут ходять, це люди, яких я створив своїми руками. І які сьогодні заробляють в 5 – 6 разів більше, ніж на "Гомсільмаш". Вони намагалися зробити дрібнобуржуазну революцію. Вони не революціонери. Тому що революціонери свого часу йшли на все. Вони знали, що можуть загинути, вони в це вірили", – додав Лукашенко.

Окрім того, самопроголошений президент Білорусі вкотре розповів історії про НАТО та Захід, які нібито "хотіли понівечити Білорусь" чи навіть вдертися на її територію.

Лукашенко також додав, що вважає біло-червоно-білі прапори, з якими виходять протестувальники, символікою фашизму.

Що ще коїться в Білорусі У Гродно підірвали автівку міліціонера з "чорного списку" опозиції, – Слідчий комітет Білорусі

Цікаво, що наприкінці жовтня Лукашенко зробив іншу, суперечливу новій, заяву. Згідно з нею, "організатори протестів" у Білорусі діють "за методичкою кольорових революцій" та начебто "готові до радикальних дій".