Що відомо про Владислава Бухарєва?З грудня 2007 до березня 2010 був першим заступником Голови Державної податкової адміністрації України – начальником податкової міліції.

З березня до липня 2014 був першим заступником голови СБУ та начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.

На дострокових парламентських виборах у 2014 році був обраний народним депутатом по мажоритарному окрузі №162 на Сумщині. Є членом фракції партії "Батьківщина". Має звання генерал-лейтенанта.

Після призначення на нову посаду журналістів зацікавила щедра декларація Владислава Бухарєва.

Читайте також: Бухарєв подарував доньці квартиру за 14 мільйонів: декларація глави Служби зовнішньої розвідки

Нерухомість 24 з'ясувала, що відомо про квартири і будинки новопризначного голови Служби зовнішньої розвідки України.

Квартири дружини в Криму і мільйонні подарунки доньці

В декларації про доходи за 2018-й рік Бухарєв вказав чимало нерухомості.

У Києві у нього є квартира площею 106 квадратів. По 25% у ній належить самому Бухарєву, його дружині Олені, доньці Юлії та Олексію Бухарєву, який, очевидно, доводиться сином, проте в декларації про нього інформації немає.

У селі Вишеньки під Києвом дружина Олена Бухарєва задекларувала житловий будинок площею 701 метр квадратний.

Тут на неї записана земельна ділянка площею 2500 метрів квадратних. Ще одну ділянку площею 600 квадратів у цьому ж селі жінка орендує у місцевої сільради.

Дружина Бухарєва також володіє кількома об'єктами в тимчасово окупованому Росією Криму. Зокрема, у Лівадії біля Ялти на неї задекларована квартира площею 86,8 м кв та паркомісце. Цю нерухомість вона придбала у 2011 році.

Відомо, що елітною квартирою в Лівадії площею майже 130 метрів квадратних володіє також перша леді України Олена Зеленська.

Подивіться, як вона виглядає: Квартира Зеленського в Криму

У селі Семидвір'я поблизу Алушти на Олену Бухарєву записана земельна ділянка площею 875 метрів квадратних.

Владислав Бухарєв дружина Олена Бухарева нерухомість
Дружина Владислава Бухарєва Олена декларує чимало нерухомості в Криму / Фото: dosye.info

Нерухомість у декларації Владислава Бухарєва також записана на його доньку.

Молода співачка Юлія Бухарєва декларує простору квартиру у Києві площею 219 квадратів за 14,5 мільйонів гривень. Паркомісце площею 16,6 метрів квадратних обійшлось у майже 1 мільйон гривень (950 000 грн).

Їх щасливою власницею Бухарєва-молодша стала трохи більше року тому – у квітні 2018. Що цікаво, саме суму 14 500 000 гривень батько зробив доньці подарунок у негрошовій формі.

Бухарєв Юлія Бухарєва квартира подарунок
Владислав Бухарєв зробив доньці щедрий подарунок за 14,5 мільйонів

Владислав Бухарєв Юлія Бухарєва
Владислав Бухарєв з донькою Юлією / Фото з Facebook Владислава Бухарєва

Ще одну квартиру площею 74,9 метрів квадратних, яку набула у власність у липні 2018 за 1,3 млн грн, Юлія Бухарєва має у селі Зазим'я під Києвом. У цьому ж населеному пункті вона декларує нежитлове приміщення площею 10,8 метрів квадратних та земельну ділянку площею 0,16 соток.