Єрмак на брифінгу під ОПУ подякував президенту за призначення на посаду голови ОП та наголосив, що продовжить працювати над виконанням обіцянок, які влада задекларувала ще під час президентської кампанії Зеленського. Усі вони спрямовані на те, аби Україна була успішною.

Дізнайтеся більше: Андрій Єрмак – новий голова Офісу Президента: факти про політика

Головними спікерами Офісу Президента мають стати наші справи і результат. Тому вся наша робота буде сконцентрована на цьому. Буду робити все необхідне, щоби в ОП основним принципом була комфортна атмосфера і провідна робота однодумців, які поважають один одного. Зроблю все, щоби не було ніякого телефонного права і втручання у державні процеси, ніяких інтиг. Все буде прозоро і чесно,
– наголосив Єрмак.

Він зауважив, що у роботі на посаді голови Офісу Президента буде керуватися принципами і робити усе, щоб бути максимально відкритими до людей.

Також Єрмак додав, що планує покращити комунікацію з боку Офісу Президента до "більш високого рівня".

"Також я хотів би сказати, що за дорученням Президента України ОП разом з іншими державними установами буде гарантом свободи слова та незалежності медіа в нашій країні", – підсумував чиновник.

Цікаво: Речницею нового керівника ОП Єрмака стане журналістка зі сфери моди, – ЗМІ

Що відомо про призначення Андрія Єрмака головою ОП?

  • 11 лютого президент Володимир Зеленський звільнив голови Офісу Президента Андрія Богдана та призначив на цю посаду Андрія Єрмака.
  • Перед цим у ЗМІ з'явилися чутки, що між Єрмаком та Богданом виник конфлікт: чиновники нібито мають дуже різні характери, погляди на події в Україні та політику президента.
  • До призначення головою ОП Єрмак був помічником глави держави і наголошував, що посади його не цікавлять: "Я працюю з президентом і на президента. Інше мені не цікаво".
  • Він займався усіма питаннями, що пов'язані з міжнародною політикою: брав участь у підготовці зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки", зустрічався у Мадриді з адвокатом Дональда Трампа Руді Джуліані та очолював групу зі звільнення українців з російського полону. Зауважимо, саме Єрмак 7 вересня літав у Москву по 35 українських політв'язнів, щоб забрати їх на Батьківщину.