Третє покоління Touareg, швидше за все, буде представлене в квітні на Пекінському автошоу. Однак, цілком ймовірно, що перед "живою" презентацією відбудеться онлайн-прем'єра, під час якої будуть озвучені всі технічні подробиці про новинку.

Зовні новий Touareg практично не відрізняється від концепту T-Prime GTE

Читайте також: Для виробництва розкішного Porsche Cayenne потрібні українці

Зараз відомо, що платформа нового Touareg належить до сімейства SUV MLB Evo. Вона використовується для Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga і в нещодавно представленому Lamborghini Urus. Використання платформи тягне за собою істотне зменшення ваги в результаті використання сучасних матеріалів.

Touareg побудований на одній платформі з Bentley Bentayga і Lamborghini Urus.

Читайте також: Гаряча версія Volkswagen Polo надійшла в продаж

Зовнішність нового Volkswagen Touareg вже далеко не секрет. У Мережі вже розповсюджено багато шпигунських знімків, які свідчать про те, що новинка практично не відрізняється від концепту T-Prime GTE, що був представлений в Китаї минулого року.

Напевно буде доступна і гібридна версія

Вже зараз зрозуміло, що в середині новий Touareg буде значно просторніший за попередника. А приладова панель і центральна консоль, цілком ймовірно, буде складатися з декількох екранів. Подібне рішення вже практикують конкуренти з Mercedes-Benz.

Читайте також: Новий Mercedes-Benz G-Class – лакшері кубик

Використання екранів замість щитка приладів і на центральній консолі стає трендом

Не зайвим буде додати, що новий Touareg стане найрозкішнішим та найдорожчим автомобілем в модельному ряді Volkswagen. Адже Phaeton давно знятий з виробництва, а появи його наступника найближчим часом не передбачається.